Αγορά Πολιτών

Τρόπος Συμμετοχής

Χορηγίες

Πολίτες στην Αγορά

Έχουμε 465 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επικοινωνία

Γαλλία 0033644886025

28/2/2018.

Byzantine Atrocities

 

European Dissidents ALARM

 

Human Rights' Court

 

The used up men

 

Dissidents - USG RICO crimes

 

Open Letter to Theresa May

 

Open Letter to António Guterres UN's SG

 

Triangulation - Zersetzen

 

Open Letter to Andrew Parker, MI5

  

Πράξεις ποταπές - Despicable choices

 

 

My father's death

 

Cavitation damage

 

Burglary and vandalism

 

Dry mini submarine

 

Message to Bundeswehr 2

 

Message to Bundeswehr 1

 

“Tough” guys and TOUGH guys

 

Μοναδική λύση, το Χόλιγουντ

 

Charlatans

 

Zeppelin: Beyond Gravity

 

Foreign intervention in Greece?

 

Η ανελεύθερη Ελλάδα

 

Η Ελλάδα καταγώγιο;

 

Αν.Επ. Π. Παυλόπουλο

  

Intangible prisons

 

Plausible deniability

 

Images of German w & s

 

Crimes against Humanity

 

"Chimera" - "Bellerophon"

 

pr. Donald Trump

 

  

Legal Notice 87

 

Βδέλλες, αποικιοκρατικές

 

Being a German

 

Legal Notice 84

 

Dirty colonial methods

 

Georgi Markov, BG - KGB

 

Samples of Barbarity

 

Ελλάδα - αποκόλληση

 

Έλληνες, στο έλεος...

 

Harvester's log 16/3/17

 

 

Legal Notice 66

 

Execrable

 

Legal Notice 62

 

  

My story

 

  

Aggression?

 

  

Η Εστία μου

 

  

Why so untidy?

 

  

Αποικιοκρατία

 

  

Εξόντωση Ελλήνων αντιφρονούντων;

 

  

Ζήτημα εμπιστοσύνης

 

  

Μεθοδικότητα

 

  

Ανοικτή Επιστολή πρέσβη ΗΠΑ

Αφορμή, U2RIT vs Ελλάδα;

Βιοηθική

A request to U2RIT

Colonial aggression - 2

Open Letter to UN S.G.

Open Letter to p.C. & p. O.

Δήλωση πρόθεσης επαναπατρισμού

 

Ο "εφιάλτης" της Νυρεμβέργης

Συλλογή Φωτογραφιών

Αίτημα προστασίας, προς Ιταλία

Chroma key, background removal

Science and Ethics

Να συμβάλει και η U2RIT

Θα ξαναφτιάξουν πολλές φορές Άουσβιτς και Zyclon B

 

Split-Screen effect

Η Ζωή είναι Ωραία.

Βόρεια Κορέα

Λευτεριά στους Έλληνες, εξανα- γκαστικά "Εξαφανισμένους"

 

Μυστικές δίκες;

Trustworthiness

Πολιτισμό, ή, απληστία;

Ακραία Στυγνότητα

Η Τέχνη της Επιβίωσης

Political Asylum 3

Επιστροφή στις ρίζες

The Human Cost of Torture

An urgent appeal for solidarity

More obvious than the Sun

Western "culture"

Political Asylum

Έννομη Προστασία

Μια μήνυση που εγείρει ερωτηματικά

 

 

 

Honor your father...

Noise

Creative Greeks

A pair of Dictatorships

Ευρωπαϊκή Ένωση ώρα Μηδέν PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Συνεννόηση για Δράση - Απόψεις
Συντάχθηκε απο τον/την Χρήστος Μπούμπουλης (Christos Boumpoulis)   
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 18:37

Ευρωπαϊκή Ένωση ώρα Μηδέν

 

legdoc07.jpg

3/3/2013 Μηνυτήρια αναφορά προς εισαγ. Αλεξανδρούπολης

legdoc111.jpg

14/10/2013 Μηνυτήρια αναφορά Δήμου Αλεξ/λης

legdoc12.jpg

10/3/2014 Αναφορά εγγράφου σε μήνυση Α13/2851Α-28/11/2013

legdoc10.jpg

15/3/2014 Υποβολή έγγραφων εξηγήσεων για την μήνυση Α13/2251-8/11/13

legdoc09.jpg

legdoc06.jpg

2012 Απόσπασμα κτηματολογίου ιδιόκτητης κατοικίας μου, 1η σελίδα

legdoc08.jpg

2012 Απόσπασμα κτηματολογίου ιδιόκτητης κατοικίας μου, 2η σελίδα

legdoc04.jpg

9/2/2014 Απορριπτική διάταξη Εισαγ. Πρωτοδ. Αθηνών

legdoc01.jpg

7/3/2014 Καταγγελία προς εισαγ. διαφθοράς, 1η.

legdoc02.jpg

13/3/2014 Καταγγελία προς εισαγ. διαφθοράς, 2η.
    
    
Για την επιστροφή μου στην Ελλάδα, από την βόρεια Ευρώπη, υπάρχουν δύο δρόμοι: οδικώς, μέσω των χωρών της Βαλκανικής χερσονήσου και μέσω φέρυ-μπόουτ, από την Ιταλία.
Προ καιρού, δοκίμασα να μεταβώ στην Βουλγαρία, μέσω της Βαλκανικής χερσονήσου και συνάντησα σημαντικά εμπόδια με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να επιστρέψω στη βόρεια Ευρώπη. Τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόμουνα στην Ιταλία, εν όψει της επικείμενης, σε βάρος μου, δίκης η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20/9/2016, προκειμένου, μόλις μπορέσω να διευθετήσω τα υπάρχοντα νομικά εμπόδια (πολιτική δίωξη σε βάρος μου) να επιβιβαστώ στο επόμενο φέρυ-μπόουτ και να επιστρέψω στην Ελλάδα για να παραστώ στην εν λόγω δίκη.
Η σύγχρονη αποικιοκρατική τρομοκρατία, ως γνωστόν, χρησιμοποιεί μεθόδους οι οποίες, είτε, δεν είναι δυνατόν να καταγγελθούν (υπονοούμενα σε άρθρα ιστοσελίδων, κακόβουλο λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, κ.λπ.), είτε, χρησιμοποιεί εργαλειακά τέτοια μέσα τα οποία, φαινομενικά, εμπίπτουν στην "ψυχιατρική" κατηγορία των "μηνυμάτων από το υπερπέραν", οπότε, ο οποιοσδήποτε, δυνητικά καταγγέλων, αν και ψυχικά υγιής και ειλικρινής, κινδυνεύει να βρεθεί, αδικαιολόγητα, καταχρηστικά και ακούσια, σε κάποιο ψυχιατρείο.
Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, το ενδεχόμενο, είτε, να έχω παρερμηνεύσει ορισμένες σχετικές ενδείξεις οι οποίες προέκειψαν τις τελευταίες ημέρες, είτε, λόγω της υπάρχουσας δεινής πολιτικής κατάστασης, τόσο, στην Ελλάδα, όσο, και στην Ευρώπη (ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, απονομιμοποίηση της Ελληνικής διοίκησης, παράνομη προσβολή της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας, αδικαιολόγητη καθολική απουσία πολιτικής αντίδρασης εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών, πραγματοποίηση συναλλαγών μεταξύ, μερικών κυβερνήσεων χωρών μελών της Ε.Ε. και της Ελληνικής διοίκησης, κ.λπ.) να υπερβάλλω άθελά μου, ως προς τη σημαντικότητα αυτών των ενδείξεων, νομίζω, ότι ίσως, μου διαμηνύθηκε να αποχωρήσω άμεσα από την Ιταλία.
Σήμερα είμαι 53 χρόνων, ενώ, από περίπου το 1979 μέχρι σήμερα, οι εγκατεστημένες στην Ελλάδα αποικιοκρατικές δομές ελέγχου, ίσως, να με έχουν ταλαιπωρήσει, εμένα και την οικογένειά μου, αυθαίρετα και αδικαιολόγητα, όσο είναι δύσκολο, ή, αδύνατο, να περιγραφεί.
Από τις 1/5/2014 μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 28 μήνες, ζω και κοιμάμαι μέσα στο ιδιωτικό αυτοκίνητό μου, ζω με ένα πενιχρό χρηματικό βοήθημα από την οικογένειά μου, παρά το γεγονός ότι, από τη μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα, υπήρξα αδιάλληπτα και παραμένω, ένας ανεπίλληπτος και νομοταγής πολίτης.
Για τους παραπάνω λόγους, νομίζω, ότι ήρθε η ώρα, τόσο, οι Έλληνες πολίτες, όσο, και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Χρησιμοποιώντας το δικαίωμά μου νόμιμης και πολιτισμένης άμυνας, παρέχω τα πραγματικά δεδομένα που με αφορούν.
Στις 13/3/2013 υπέβαλα μήνυση για δύο περιστατικά. Το πρώτο αφορά κακουργηματικού χαρακτήρα άδικες, σε βάρος μου εγκληματικές πράξεις. Το δεύτερο αφορά την υπόθεση της παράνομης ιστοσελίδας www.bobolasgate.
Περίπου τον Οκτώβριο του 2013 (διατηρώ επιφύλαξη) προβαίνω σε κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο ενός μικρού πολιτικού κόμματος για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Στις 14/10/2013 (Α13/2251) και στις 28/11/2013 (2851Α), υποβάλλονται δύο, σε βάρος μου μηνύσεις, κατά τη γνώμη μου, εκδικητικού χαρακτήρα. Η μία, εκ μέρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης για έναν καταφανώς ψευδή λόγο, ενώ, το περιεχόμενο της άλλης, παρά του ότι έκανα χρήση κάθε νόμιμου μέσου, δεν μου έχει γίνει γνωστό.
Η μια μηνυτήρια αναφορά, με ενδεχόμενο δόλο, αναφέρει ανακριβώς ότι, κάποιο άγνωστο σε εμένα πρόσωπο, δήθεν, είναι συνιδιοκτήτης στην κατοικία μου, στον Λουτρό Τραϊανούπολής, στο νομό Έβρους. Όμως, όπως προκύπτει από το απόσπασμα του κτηματολογίου του 2012 (1η και 2η σελίδα), είμαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της εν λόγω κατοικίας, κατέχω το εκατό τοις εκατό (100%) της πλήρους κυριότητας, το οποίο διατηρώ, αδιάλειπτα, ακέραιο, μέχρι και σήμερα, με πρόθεση να το διατηρήσω μέχρι, Θεού επιτρέποντος, μέχρι τα γεράματά μου. Επομένως, μήπως, η εν λόγω, ψευδής αναφορά υποκρύπτει μια απόπειρα νομιμοποίησης μιας ενδεχόμενης παράνομης υπεξαίρεσης του ακινήτου αποκλειστικής ιδιοκτησίας μου;
Στις 19/2/2014 ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αθηνών εκδίδει απορριπτική διάταξη για τη μήνυση που υπέβαλλα. Χαρακτηρίζει πλημεληματικού χαρακτήρα, και για το λόγο αυτό, ποινικά παραγεγραμμένα, τα καταγγελόμενα του πρώτου μέρους της μήνυσης, ενώ, για τα καταγγελόμενα του δεύτερου μέρους της μήνυσης δεν αναφέρει ούτε το παραμικρό. Λόγω του γεγονότος ότι, νομίζω ότι και τα δύο μέρη της μήνυσης μου αφορούν πράξεις κατάφωρα κακουργηματικού χαρακτήρα, οι οποίες μάλιστα δημιούργησαν σε βάρος μου, άδικες και σοβαρές, ενδεχόμενες, νομικές διαρκείς δουλείες και βάρη, αποφάσισα να ασκήσω εμπρόθεσμα, νομική ανακοπή, έναντι αυτής της απορριπτικής διάταξης.
Στις 7/3/2014 καταγγέλω στην εισαγγελά διαφθοράς ότι οι υπηρεσίες της εισαγγελίας Αλεξανδρούπολης δεν παραλαμβάνουν αδικαιολόγητα γραπτό αίτημά μου για δωρεάν παροχή νομικής υποστήριξης, λόγω πενίας.
Στις 10/3/2014, σε έγγραφο του Δήμου Αλεξανδρούπολης γίνεται αναφορά, στην μήνυση Α13/2851Α-28/11/2013 και στο γεγονός ότι η παλαιά, ετοιμόρροπη κατοικία μου έχει ήδη κατεδαφιστεί.
Στις 12/3/2014 με καλούν στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης για ανομοτεί κατάθεση και υποβολή εξηγήσεων, ως προς μία (1) μήνυση. Παρουσιάστηκα εκεί, εγκαίρως. Ενδεχομένως, κωλύομαι να αναφερθώ σε όλα όσα συνέβησαν κατά την εκεί παραμονή μου στο αστυνομικό τμήμα, καθώς, ορισμένα είδη άσκησης επιρροής δεν παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία της χρήσης τους και επίσης, η δεινή θέση μου, ενός άτυπα, πολιτικού εξόριστου, μου επιβάλλει να τηρήσω μια στάση, "προσεκτική". Εκεί, λοιπόν, μου παρουσιάστηκαν τα στοιχεία της μήνυσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Α13/2251) και στη συνέχεια, μου ζητήθηκε να υπογράψω έγγραφα που βεβαίωναν ότι, δήθεν, έλαβα γνώση της άλλης, αγνώστου περιεχομένου, μήνυσης (Α13/2851Α-28/11/2013). Τότε, απέφυγα να υπογράψω το ο,τιδήποτε και πήρα παράταση σαράντα οκτώ ωρών. Στη συνέχεια, στις 15/3/2014 απέστειλα στο αστυνομικό τμήμα, με συστημένη επιστολή, τις έγγραφες εξηγήσεις μου.
Στις 13/3/2014 καταγγέλω στην εισαγγελέα διαφθοράς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης λόγω του καταφανώς αβάσιμου (και πιθανώς εκδικητικού) χαρακτήρα του περιεχομένου της, σε βάρος μου, μήνυσής του.
Από τις 14/3/2014 μέχρι και τις 30/4/2014, προβαίνω, μάταια, σε όλες τις νόμιμες ενέργεις προκειμένου να λάβω πλήρη γνώση, αφενός, του περιεχομένου της μήνυσης Α13/2851Α-28/11/2013 και αφετέρου, του πλήρους και δυναμικού περιεχομένου των δικαστικών φακέλων (ποινών κ.λπ) οι οποίοι με αφορούν. Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στις οποίες απευθύνθηκα αρνήθηκαν να μου παράσχουν τις ζητούμενες πληροφορίες.
Στις 15/3/2014 κατέθεσα, με συστημένη ταχυδρομική επιστολή, στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης έγγραφες εξηγήσεις για την, σε βάρος μου, μήνυση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επισυνάπτωντας δορυφορική φωτογραφία της 4/8/2007, από το google earth (google maps) από την οποία προκύπτει, ως αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο, το γεγονός ότι, η παλαιά ετοιμόρροπη κατοικία μου, στις 4/8/2007 ήταν, ήδη, κατεδαφισμένη.
Στις 1/5/2014 επιβιβάστηκα εσπευσμένα, στο λιμάνι της Πάτρας, σε ένα φέρυ-μπόουτ με προορισμό την Ιταλία. Το καράβι απέπλευσε από το λιμάνι με καθυστέρηση αρκετών ωρών από ό,τι ήταν προγραμματισμένο.
Με βάση τα ανωτέρω δεδομένα, ερωτώ, τόσο τους Έλληνες πολίτες, όσο και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες:
 
1. Υπάρχει, σήμερα στην Ελλάδα, έννομη τάξη, ή, οι Έλληνες πολίτες έχουμε υποπέσει στη νομική κατάσταση του δούλου;
2. Υπάρχει, σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έννομη τάξη, ή, οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουμε υποπέσει στη νομική κατάσταση του δούλου;
3. Ένας συγχωριανός μου, ο Πέτρος Πασιάμης, είχε μια νομική διαφορά με κάποιες κρατικές υπηρεσίες, προσέφυγε στα δικαστήρια και από ό,τι, ο ίδιος με είχε ενημερώσει, νομικά, δικαιώθηκε. Στη συνέχεια, όμως, η εξέλιξή του, παρουσίασε φαινομενικές ομοιότητες με ό,τι, στο διαδίκτυο περιγράφεται ως zersetzen torture και ήταν, πράγματι, τραγική. Παράλληλα, οι δικές μου, νόμιμες και πολιτισμένες, προσπάθειες να δικαιωθώ για ορισμένες σε βάρος μου, άλλες στιγμιαίες και άλλες διαρκείς, εγκληματικές πράξεις, έχουν σαν αποτέλεσμα να τιμωρούμαι άδικα, αυθαίρετα και απάνθρωπα, με 28 μηνών άτυπη εξορία, με τα δεινά της διαβίωσης του αστέγου και με άλλες, ενδεχόμενες κακουχίες και ενδεχόμενους κινδύνους, τα οποία έζησαν από τις 13/5/2013 και μετά. Ερωτώ, λοιπόν, τί αξία έχει μια τέτοια Ευρωπαϊκή Ένωση;
 
Περιμένω απαντήσεις.
Και παραμένω, αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός, ευγνώμων για τη ζωή που μου χαρίστηκε και ευελπτιστώ ότι σύντομα, τόσο οι Έλληνες πολίτες, όσο και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, θα ξυπνήσουν από τον οιονεί, "λήθαργό" τους και θα πράξουν, στο πλαίσιο της Ειρήνης και του Πολιτισμού, τα δέοντα, τόσο, για να προστατεύσουν όσους αθώους και αδύναμους πολίτες έχουμε στοχοποιηθεί άδικα από τα αποικιοκρατικά συμφέροντα, όσο, και για να επαναφέρουν την Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τις Θεμελιώδεις Ελευθερίες, στις Πολιτείες μας.
 
Χρήστος Μπούμπουλης
 
Υ.Γ.: Επισημαίνω το ενδεχόμενο δόλιας, ύστερης παραποίησης, εκ μέρους κακόβουλων τρίτων, του περιεχομένου των ανωτέρω εμφανιζόμενων εγγράφων με δυνητικό σκοπό την προσβολή της αξιοπιστίας του συντάκτη.


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 10:51